Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a film címe?

Mi a film címe?

Figyelt kérdés

Ez a 3 szövegrészlet van meg belőle:

Férfi: ~ Tényleg szeretem!

Férfi: ~ Az látszik, lerí, hogy szereted. Mondtad is neki?

Férfi: ~ Hogy szeretem? Azt éreztetem!

Nő: ~ Tudom, hogy segíteni szeretnél, de ezzel most egyedül kell megbírkóznom...

Férfi: ~ Jó, megértem... megértelek! De nem vagy egyedül!

Férfi: ~ Tudtam, hogy nehéz lesz neked, és hosszú idő óta először úgy éreztem támasza akarok lenni valakinek! Igen, kétség kívül elcsesztem... tudom, sajnálom, és most sarkon fordulok, elmegyek és eltűnök, nem látsz soha többé, ígérem! De tudnod kell, hogy szerintem te többet, sokkal többet érdemelsz annál, mint ahogy hiszed!

Ha esetleg segít, Angel - Gyűlölöm ( http://www.youtube.com/watch?v=47S4MjBR2iA) c. zenéjében hallhatjátok is a párbeszédeket!

2012. jan. 5. 11:15
 1/7 anonim válasza:

Szia - Helló!

Aszt hiszem,hogy ez a Sarogba Szoritva c.sorozat

2012. jan. 5. 12:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Valóban van hasonlóság a hangok között, de a zene 2010 áprilisában készült, és ez a sorozat akkor még nem volt Magyarországon. Szóval szerintem nem ez lesz az :)
2012. jan. 5. 16:29
 3/7 rebeka1 válasza:
szopolhahaha
2012. jan. 11. 12:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves rebeka1! Ezt kifejtenéd bővebben?? o_O"
2012. jan. 13. 09:25
 5/7 Szilvike95 válasza:
a 27 idegen igen-ben volt a "Tudtam, hogy nehéz lesz neked, és hosszú idő óta először úgy éreztem támasza akarok lenni valakinek! Igen, kétség kívül elcsesztem... tudom, sajnálom, és most sarkon fordulok, elmegyek és eltűnök, nem látsz soha többé, ígérem! De tudnod kell, hogy szerintem te többet, sokkal többet érdemelsz annál, mint ahogy hiszed!" rész...
2012. júl. 9. 12:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Szilvike95 nagyon szépen köszönöm!!! *.*
2012. júl. 31. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Az előttem hozzászóló által bemásolt részlet tényleg a 27 idegen igenben szerepel, de ez az egész párbeszéd szerepel az életünk lapjaiban is. Úgy néz ki már nem csak aláfestő zenéket szokás lopni, hanem egész szövegeket is.
2014. jan. 2. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!