Mi a véleményetek 2012 filmfelhozataláról?
Mert most néztem meg,hogy mi várható 2012-re és majdnem sírva fakadtam. Szinte csak folytatások és játékadaptációk. Bár lesznek jók is,mint pl: Zombieland 2,Star Trek 2,Avengers,Feláldozhatók 2,Batman3,World War Z...stb...de lesznek olyan szarok,hogy nem igaz: Breaking Down 2,Amerikai Pite 4,Salt 2,Step Up 4,Az utolsó léghajlító 3,Fűrész 9,Paranormal Activity 4,Penge 4
Olyan játékadaptációk,mint a Metal Gear Solid,vagy Mass Effect,HALO
Meg ilyenek...kevés ígéretes film,sok szar pénzmániás folytatás, és pár olyan film amiből lehetne valami...
De én úgy szeretnék már látni egy rendes háborús filmet,lehetőleg a modern korban. Hasonlókat,mint a Sólyom Végveszélyben vagy a Gyilkos Megszállás vagy a Királyság...vagy esetleg ilyen harmadik világháborús filmet sok potenciállal,vagy esetleg Battlefield filmadaptációt(a Bad Company vicces tagjai eszméletlenek lennének),vagy a Call Of Duty Modern Warfare trilógia filmadaptációját. Nem kell túlbonyolított sztori,csak sok akció. :D
Nektek mi a véleményetek,ki miket vártok?
ghostrider 2 is lesz:D,ha már folytatások
http://www.youtube.com/watch?v=h1kW4NWp_VQ
én szeretem az ilyeneket.
meg alien előzmény is lesz a prométeusz és scott rendezi ismét.
Amit várok az a Prometheus, és bár elégedett vagyok a svéd filmmel, de úgy is tudom magamról, hogy megnézem majd az amerikai A tetovált lányt...
Amúgy ez mindig így van, ezek kapják a legnagyobb hypeot, hisz az előző filmeknek/könyveknek/képregényeknek/játékoknak már elve vannak rajongóik, de azért sok kis film szintúgy be szokott futni.
Nem tudok mondani különleges évet.
Úgy értem minden évbe van sok jó film, nem tudok olyat, hogy pl. 2000 és 2003 között csak szar filmek jöttek.
De a Batman már nagyon várós.
MGS filmről semmit sem tudok, szóval 90%, hogy nem lesz abból semmi, Halo-t is csak hanyagolják, Uncharted filmből se valószínű, hogy összejön valami, ME-ről meg szintén semmi infó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!