Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek 2012 filmfel...

Mi a véleményetek 2012 filmfelhozataláról?

Figyelt kérdés

Mert most néztem meg,hogy mi várható 2012-re és majdnem sírva fakadtam. Szinte csak folytatások és játékadaptációk. Bár lesznek jók is,mint pl: Zombieland 2,Star Trek 2,Avengers,Feláldozhatók 2,Batman3,World War Z...stb...de lesznek olyan szarok,hogy nem igaz: Breaking Down 2,Amerikai Pite 4,Salt 2,Step Up 4,Az utolsó léghajlító 3,Fűrész 9,Paranormal Activity 4,Penge 4

Olyan játékadaptációk,mint a Metal Gear Solid,vagy Mass Effect,HALO

Meg ilyenek...kevés ígéretes film,sok szar pénzmániás folytatás, és pár olyan film amiből lehetne valami...

De én úgy szeretnék már látni egy rendes háborús filmet,lehetőleg a modern korban. Hasonlókat,mint a Sólyom Végveszélyben vagy a Gyilkos Megszállás vagy a Királyság...vagy esetleg ilyen harmadik világháborús filmet sok potenciállal,vagy esetleg Battlefield filmadaptációt(a Bad Company vicces tagjai eszméletlenek lennének),vagy a Call Of Duty Modern Warfare trilógia filmadaptációját. Nem kell túlbonyolított sztori,csak sok akció. :D

Nektek mi a véleményetek,ki miket vártok?

2012. jan. 2. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon sok ígéretes film lesz szerintem. De amúgy ha belegondolsz, minden év ilyen megosztó: vannak jó filmek is, meg vannak pocsékok. Ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni, ráadásul évek óta nagyjából ebben az arányban vannak.
2012. jan. 2. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:

ghostrider 2 is lesz:D,ha már folytatások

http://www.youtube.com/watch?v=h1kW4NWp_VQ

én szeretem az ilyeneket.

meg alien előzmény is lesz a prométeusz és scott rendezi ismét.

2012. jan. 2. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Amit várok az a Prometheus, és bár elégedett vagyok a svéd filmmel, de úgy is tudom magamról, hogy megnézem majd az amerikai A tetovált lányt...

Amúgy ez mindig így van, ezek kapják a legnagyobb hypeot, hisz az előző filmeknek/könyveknek/képregényeknek/játékoknak már elve vannak rajongóik, de azért sok kis film szintúgy be szokott futni.

2012. jan. 2. 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tudok mondani különleges évet.

Úgy értem minden évbe van sok jó film, nem tudok olyat, hogy pl. 2000 és 2003 között csak szar filmek jöttek.

De a Batman már nagyon várós.

MGS filmről semmit sem tudok, szóval 90%, hogy nem lesz abból semmi, Halo-t is csak hanyagolják, Uncharted filmből se valószínű, hogy összejön valami, ME-ről meg szintén semmi infó.

2012. jan. 2. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:
én a Dark Knight Rises-t várom
2012. jan. 2. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is csak a Batman-t várom meg max az Avengers-t...
2012. jan. 2. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!