Hol tudom megnézni a Mindhalálig rap című fimet?
Figyelt kérdés
A film a népszerű rapper, Jay-Z életét mutatja be azt hiszem valami ilyesmi és Beyoncé is játszik benne. Nem baj ha letöltés de, jobb lenne ha online nézhetném. Vagy esetleg mikor lesz a TV-ben? Előre is köszi!2012. jan. 1. 05:50
1/1 anonim válasza:
hát egy cipőben vagyunk :) a filmet ismerem 2 éve nyáron adta is a tv2 legutóljára a képírók című sorozatában ami vasárnap késő esténként van vmikor éjfél után ment és nem tudtam végignézni mert hót fáradt voltam holott érdekelt volna. sajna még én sem találtam sehol sem online de ha meglessz írok vagy ha estleg te hamarabb találod akk légyszi szólj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!