Hogy "csúfolta" Flor Max-ot a Csacska angyalban?
Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 16:23
1/11 anonim válasza:
Asszem Don Minimo-nak. :DDD Meg a nemtudommilyen királyság alapján is talált ki neki mindenfélét, nem jut eszembe a neve. Szerintem nézz régi csacskás oldalakat, tuti fent van. ;) Mindjárt keresek is neked.
4/11 anonim válasza:
Pfujj, bazzeg!:D Még ilyen szar sorozatot nem sugároztak sose, mint ez volt. Ez egy Isten csapása.:D Ennél még talán a Lucecita is jobb volt...
5/11 anonim válasza:
A lucecita történelmi sorozat volt,köhömmm,azért ez a kettő nem egy súlycsoport.
Amúgy Don Minimo volt és keselyű XD
6/11 anonim válasza:
Utolsó, egyetértek veled, de én akkor elkövettem azt a hibát, hogy néztem. :) És akkor nem értettem, miért kap körülöttem mindenki idegbajt. Öregedtem két évet, és már értem! :D
7/11 anonim válasza:
*Utolsó előtti, azóta már írtak.
9/11 anonim válasza:
Don Minimo,keselyű,Kis keselyű,grófocska
1.-nek: Max Cricoragan ( asszem így kell írni)grófja volt,ezért az elején még azt is mondta neki,hogy Rigókaka grófja stb. :-D
10/11 anonim válasza:
dom minimo,
minimum,
kicsikeselyűm
krikohollandiagrófja
XD kb ennyi a többire nem emlékszek
Fedét:dom Frigonak..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!