Egy minisorozat címét keresem. Segítség?
Figyelt kérdés
10-15 éve láttam egy sorozatot talán az M1-en (vagy M2-n). Valami minisorozat lehetett, mert nem rémlik, hogy túl sok része lett volna. Olasz volt, esetleg francia. Egy lány volt a főszereplője, akinek a vőlegénye autóversenyző volt és halálos balesetet szenvedett az egyik versenyen. A lány eléggé kikészült miatta és beállt apácának. Egy misszióval elment Afrikába, ahol nem igazán emlékszem mi történt, de a sorozat végén visszatért a hazájába a családjához (ha jól emlékszem).
Tudom nem sok, de hátha valakinek beugrik valami hasonló. Minden ötletet szívesen veszek, mivel nem sok minden rémlik a filmből. :) (Azt viszont tudom, hogy akkor nagyon tetszett.)
Köszönöm!
2011. dec. 29. 22:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!