Legfélelmetesebb film amit láttatok?
Engem is a Mártírok kísértett sokáig. Gyerekkorom óta nem nagyon féltem filmen, bár megviselt az Excalibur és a Canibal holokauszt is. Meg az eredeti Ómen.
Most hogy már felnőttem, nem mondhatnám hogy félek, inkább csak izgulok a Paranormal activity engem is a hatása alá vont, meg a Rítus.
Nekem tizenévesen:Langollierek
Árva is félelmetes
Meg a Kocka filmek. Hu... még biztos van:)
Érdemes körülnézni... :D Számomra legbetegebb eddig a Kör volt,mint klasszikus,de vannak még jók,pl átok,fekete karácsony,a fűrész is jó,bár az inkább csak pszichésen... tehát hogy mi lenne ha veled lenne ez vagy ilyesmi,abban a felfogásban tud ütős lenni. A szerb filmet egyszer néztük félig osztálytársammal,hát ahhoz nincs hozzáfűznivalóm... Csak azzal az a gond,hogy nehéz beszerezni(nem tudom,neki honnan volt meg). Aztán... múltkor elkezdtem nézni a halottasház c. filmet... na arról még nincs véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!