Milyen melegekről szóló filmeket ajánlatok? (aminek értelme is van)
Köszönöm szépen a válaszokat:]
Nem tudjátok miért tűnnek el bizonyos válaszok a kérdés alól?
Mert azok nem hasznosak:))
Lány vagyok nincs meleg barátom,de annyira szerettem volna mindig is egyet,olyat mint Kristóf:))
a yaoi az azért más,mert az nem film hanem anime,de érdemes megnézni,én mindig ajánlok yaoi mangát(képregény), Kyo wa inamono myona mono:))
És akkor film,nos hát sokat leírtatok,én inkább olyat írnék amiben volt meleg kapcsolat.
Nagy Sándor:DOlyan édes volt Sanci szeretője,tényleg megtetszett:D
Szia! Fiúk a klubból c. film(sorozatot) tudom
ajánlani, meleg fiúk életét mutatják be,
szerintem van mondanivalója.Anno a cool tv-n ment.
Régen nagy fan voltam:)
Én a C.R.A.Z.Y című filmet ajánlom nekem az egyik kedvencem és tényleg nagyon szép film. Nem olyan mint a Fiúk a klubból inkább a túl a barátságonhoz hasonlítanám. És persze ott van a rossz nevelés ami egy spanyol film. 60-as évek, katolikus iskola...szeritem ez is elég jó. Aztán ott van az Otthonom, Idaho Keanu Reeves-el, ami már alapból jónak igérkezik.
Van még a Transamerika ami nem kifejezettem meleg film de én nagyon szeretem, a született feleségekből van benne az egyik nő (akinek 4 gyereke van-sajnos a nevét nemtudom.
Hát most elsőre ennyi jutott eszembe...remélem tudtam segíteni!:)
Nekem tetszett a fiúk a klubbol, de szerntem görbe tükröt is állít elénk melegek elé.
Tudtok linket online nézhető filmekről?
Imák Bobbyért
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!