A halálos iramban 3-ik része kell nekem, melyik az a torrenten? Melyik kockát hadjam ki jelölve?
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 14:13
1/3 anonim válasza:
Az első tagmondat értelmes, a több nem. Fogsz egy torrentoldalt, rákeresel erre a címre. Ha van találat, és van seeder, akkor letöltöd. Általában az összes darabra szükség van, így mindent bejelölsz (pár kb-os nfo vagy néhány megás sample nem zavar sok helyet).
2/3 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,hogy 4 rész van fel teve egy pack-ban es nem tudom ,hogy melyik a 4 kozzul a harmadik resze. az utolso ketto nem !kizarasos alapon csak a felso ketto maradt de nem tudom melyik az. az 1-2 reszet mar lattam nics ertelme hogy letoltsem......
2011. dec. 25. 21:02
3/3 anonim válasza:
Valami alapján azért el lettek nevezve, ami alapján azonosíthatod őket. Ha egyáltalán nem sikerülne eldönteni, akkor letöltöd azt is ami nem kell. Többet tudsz seedelni, hamarabb be tudod fejezni, ha csak a minimum szabályt tartod be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!