Mely sorozatok nem fejeztek be, s nem is fognak sosem?
Olyan Magyarországon megjelent sorozatokra gondolok, amiket nagy hévvel kezdtek el leforgatni, majd a reklámoknak köszönhető óriási beharangozásukat követően a tv-ben leadni, viszont aztán az egésznek nagyobb lett a füstje, mint a lángja: valamiért nem folytatták tovább. Az ok most teljesen mindegy, hogy miért nem, a kérdésem az, hogy mely sorozatok ezek?
Én kettőről tudok:
2005 - Rejtélyek városa (Invasion) - 1 évad készült el
2007 - Traveler - Az utolsó vakáció - 8 rész készült el
Köszi, meg is találtam a linket, ahol olyan sorozatokról esik szó, melyeket idő előtt elkaszáltak:
Bár ezen a sorozatjunkie-n is vannak idióták, mert a Daybreak meg pl. a Harper’s Island kerek lezárt sorozat. Nem értem, miért szerepeltetik a hozzászólásban, emiatt kevésbé megbízható az oldal, ezért további befejezetlen ismert és kevésbé ismert sorozatot várok ide a gyakorikerdesek.hu-ra.
Köszönöm!
olyat amit konkrétan az évad közepén kaszáltak és jó volt csak egyet ismerek a Smith.
ami meg lezáratlan maradt a sötét angyal,meg a firefly,ami kapott egy búcsú részt,de 2.évadot már nem.
sarah connor krónikák.
talán ennek volt a legnagyobb reklámja és simán levették az adásból.
a v-visitors sem kap 3. évadod,mondjuk jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!