Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek jó lesz a Vörös...

Szerintetek jó lesz a Vörös hajnal remake, vagy inkább rossz?

Figyelt kérdés

Az utóbbi pár évben Hollywood csak remake-ből és folytatásokból állt. Sajnos a többségük nem sikerült túl jól.

Arra gondoltam, hogy most mindenki leírja, hogy az elmúlt évek sequel/remake mániája alapján mit vár a Red Dawn-tól. Kb. 1 év múlva megy majd a mozikban, akkor kiemelem ezt a kérdést, és megnézzük, hogy kinek lett igaza.

Az én tippem: Szerintem szar lesz. Túl sok érzelmes párbeszéddel, kevés akcióval. Ahol akció van, ott a régiből átvett, de lebutított jelenetek(sok CGI).

Az eredetihez képest a szereplők nyálasak lesznek, és úgy összességében hiteltelen lesz az egész film. A színészi teljesítmény felejtős.

Csöpögős, érdektelen, kínos tiniromantika + hiteltelen hősködés + klisés végkifejlet = Vörös hajnal 2

Szerintetek?

2011. dec. 22. 14:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!