Szerintetek akik nézik a South Park c. sorozatot, azok értik is a sorozat mondanivalóját? Ti hogy vagytok ezzel? Ti is értitek, hogy mikor mit parodizál ki a sorozat (egyébként zseniális módon)?
Én nézem, de a mondanivalója felszínes számomra. Tele van rejtett reklámokkal és teljesen kormánypárti.
Például negatívként sőt, komplett hülyének állítják be Al Gore-t (Bush ellenfele volt) és Julian Assange-t (Wikileaks főnök).
Amúgy szeretem a sorozatot.
Ha rejtett mondani való, akkor inkább Simpson család, számomra ez viszi a prímet, de sajnos ebben is vannak rejtett reklámok (pl: Bart egy visa kártyával tör fel egy ajtót).
Nos, nem tudom. Nem tudnék olyan részt mondani, amelyiknek nem lenne számomra utólag érthető a mondanivalója, és mindegyik aktuális témát dolgoz fel. Valóban káromkodnak benne, vannak felszínességek, de nagyon nehéz viccesnek, szórakoztatónak, ugyanakkor tanulságosnak lenni. Pláne, hogy mindenféle korosztályból nézik.
Természetesen mindenki álláspontját megértem, ezért mennek a felpontozások.
Hmmm... ez fura 4 válasz érkezett előttem, akik lényegében mind azt írják, hogy értik a South Park mondanivalóját (+ a kérdező is). Viszont azt feltételezik, hogy a többség nem. Én is értem a mondanivalóit. Szóval 6-ból 6-an értjük. Akkor miért feltételezitek azt, hogy a többség nem vágja, hogy miről szól?
Általában szerintem lehet érteni, hogy mikor mit parodizál, eléggé "globálisak" a paródiái.
én szeretem és pont azért mert értem miről szól
ferde tükröt mutat Amerikának és jól bemutatja hogy amiről odákat zengenek milyen szar a valóságban
lásd pl.: Jennifer Lopez, Facebook, a marihuána helyzete és a többi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!