Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményed a Twilight-ról...

Mi a véleményed a Twilight-ról? Szereted vagy nem?

Figyelt kérdés

Ha már minden második kérdés erről szól itt van még egy...

Nem olvastam, csak a filmet láttam és csalódtam is nagyot, a vámpíros filmek szégyene ez.

2009. máj. 17. 23:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szégyen, lejáratja a vámpírkultuszt, csak 12-13 éves lánykáknak való, romantikus történet "összevámpírozva"
2009. máj. 17. 23:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva nem tudtam eddig,hogy mi az a Twilight?Ha megnézem 1x,elmondom a véleményem róla.
2009. máj. 17. 23:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

az agyamra megy. a csapból is ez folyik.bnőm kedvéért megnéztem(ő is én is 20 évesek múltunk...ő totál megőrül érte,mintha 15 lenne....

de szerintem hamar lecseng.nem egy nagy szám.bocs a rajongóktól...

2009. máj. 18. 07:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Könyvben tetszett, de filmen csapnivalóra sikeredett. Azt inkább nem is minősíteném. Csak hihetetlenül rossz érzés, hogy az egész sorozatot ez alapján a borzasztóra sikerült film alapján ítél meg sok ember.

Jó, tényleg tizenéveseknek való szerelmes könyv, de ez anno rá is volt írva a borítóra... aki nem érzi magát ilyesmire kaphatónak, ne olvassa el. Aki meg igen, annak szerintem teszeni fog.

És lányok! Pasival ne is akarjátok elolvastatni. Kicsi az esélye, hogy teszeni fog neki. Direkt lányoknak/nőknek szól. Szerelmes regénynek viszont szerintem nem rossz.

26/l

2009. máj. 18. 08:57
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Rémgagyi.
2009. máj. 18. 09:17
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
idegesít, hogy mindenhol ott van, nagyon nagy divat lett, én ugyan nem is láttam és nem is olvastam, mert már kinőttem abból a korból, hogy az általános iskolás kislányok kedvenceit megismerjem (bocsi a rajongóktól..)
2009. máj. 18. 11:25
 7/10 anonim ***** válasza:
A könyv nekem tetszett, bár még csak az első részt olvastam, és (dacára annak, hogy 27 vagyok) nem tudtam letenni. Viszont a film nem volt nagy durranás. Közel nem tudta visszaadni azt a feszültséget, amit a regény.
2009. máj. 18. 18:34
 8/10 anonim ***** válasza:
idegesít, hogy mindenki rá van kattanva, nekem nem tetszik a sztori.
2009. máj. 18. 21:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Könyvtárba nem lehetne hozzá jutni????? Nagyon szeretném mind a 2 részét.
2009. máj. 19. 14:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Szörnyű...

"egy 12 éves lányka;)"

2009. nov. 17. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!