Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet ez a régi rajzfilm?

Mi lehet ez a régi rajzfilm?

Figyelt kérdés
Már vagy 16 éve láttam, és sajnos nem emlékszem a címére. Egerekről szólt, akik egy erdőben éltek és az emberek lerombolták azt. Elég szomorú mese volt, ha jól rémlik meg is halt benne pár egér. Emlékszem még egy jelenetre, amikor az egereket bezárják egy ketrecbe és egy láncon valami lávába engedik le őket. Lehet, hogy patkányok is voltak benne, és ők voltak a gonoszok. Ha valaki esetleg tudja, megírná a címét? Annyira bosszant, hogy sehol sem találom. Előre is köszi
2011. dec. 15. 14:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán a Redwall? Abban viszont nem szerepeltek emberek és 16 éve még nem létezett.
2011. dec. 24. 16:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de nem erre gondoltam. Közben sikerült megtalálnom, a Nimh titka volt ez a mese, bár pár dologra rosszul emlékeztem, de azért köszönöm szépen a segítséged!!!
2011. dec. 28. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!