Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ezeknek az anime-sorozatoknak...

Ezeknek az anime-sorozatoknak a folytatásáról mit tudtok? (mikor lesz következő évad, lesz-e egyáltalán, hol lehet online megnézni)? (animék lent)

Figyelt kérdés
Code Geass, Kuroshitsuji, Vampire Knight, Nana, Shugo Chara, Kaichou wa maid sama
2011. dec. 14. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
A code geass-nek lesz folytatása a jövő évben. Itt olvashatsz róla: (sajnos csak angolul) [link]
2011. dec. 14. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, a Kuroshitsujinak biztosan lesz folytatása. Részleteket sajnos nem tudok, ezt is a húgomtól hallottam.

A többiről nem tudok semmit. :( (Code Geass-nak pedig örülnék. Már nem vagyok animés, de ha a CG-nek lenne folytatása, biztos megnézném. :))

2011. dec. 14. 16:08
 3/6 anonim ***** válasza:
(Előző vagyok) Ez tényleg igaz, ez az oldal hiteles. Csak úgy tűnik más főszereplők lesznek :(
2011. dec. 14. 16:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Nana-nak miután a manga befejeződik, csak a mangaka asszem jelenleg beteg! :0(
2011. dec. 17. 21:32
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindegyikőtöknek :)
2012. jan. 15. 09:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Az 1.-t nem ismerem.

Kuroshitsuji ban, nem lesz több. 2 évad van, azzal pedig vége. Én már nem is tudnék mit kitalálni, ez egy tökéletes befejezés. Démonként tovább? Áh.. jól hangzik, de mégsem :D Persze az nem kizárt, hogy ezt megfilmesítik.

Vampire Knight.. Abból elvileg lesz.. sőt! Mangában van több is, szóval azt tuti megcsinálják animében, de sajnos ezt csak néhány év múlva.

Nana, abból már nem lesz több. Mangát befejezték, Animét úgy szint, és már film is van belőle. Ennyi.

Shugo Chara, manga befejeződött, így nem tudnak több részt csinálni. Persze én a végén nem békéltem meg, szerintem a fanok 98% azt akarná, hogy Amu Ikutóval jöjjön össze. Lényegre térv film sem lesz, nagyon hosszú az anime. Persze lehet valamicske esély a filmre..

Kaichou wa... sajnálom, hogy ennyi rossz hírt közlök, de erről sem hiszem, hogy lesz. A film nincs kizárva, de anime már nem lesz több. Bár ezt már rég láttam, meg kel tudakolni, hogy csinálják e a mangát, mert akkor lesz még rész is :))

2012. ápr. 15. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!