Érdekel egy családi film címe, amiben egy kislány meghal, és anyukája egy ideig látja a szellemét. Mi ennek a címe?
Kb. 12-16 éve valamelyik csatorna (M1, TV2 vagy RTL szerintem) leadott egy filmet, amiben egy kislány meghalt. Anyukája viszont továbbra is látta és érezte is a lányt (pl. bevásárlás után kifújta az orrát a lánynak, de más persze annyit látott, hogy a levegőbe csinálja ezt; a lány a kamion elé ugrott, az anyja meg utána, a lány azt akarta megmutatni ezzel, hogy nem lesz semmi baja attól, ha a teherautó nekimegy..). Még annyira emlékszem belőle, hogy a végén az apja is meglátja a szellemét, és utána eltűnik örökre a lány.
19 éves vagyok, és évek óta minden ismerőst megkérdeztem kb., hogy nem tudják-e, mi volt ez a film, de senki nem tudja :(. Emlékszem, hogy nagyon tetszett, és úgy megnézném még egyszer újra :)
Ti tudjátok a címét? Előre is köszönöm a válaszokat :)
Sziasztok,nem a Mi kis angyalkánk című filmre gondoltok?
Nagyon szuper :)
Boldog Karácsonyt mindkettőtöknek!!
Amikor itt böngésztem, egyszer csak eszembe jutott, hogy Karácsony alkalmával szeretnék meglepni Valakit egy aprósággal-egy Ismeretlen Emberkének örömet szerezni valamivel. Belebotlottam az aranyos kérdésedbe/kérésedbe, és mivel amúgy is szeretek információ után kutatni - újságíró vagyok - addig nyomoztam a neten, amíg rá nem találtam :)Örülök, hogy sikerült. Nagyon Boldog Karácsonyt, és Békés Ünnepeket kívánok Neked!!! (És Neked is Kedves Másik Kérdező!:)
p.s: az "Angyal" azért túlzás, de köszönöm. Örülök, hogy egy picit boldoggá tehettelek Benneteket :)
Szia utolsó!
Sikerült már letöltened? :) Bocsi, hogy ennyire sokára írok csak, de nem sűrűn lépek be :( :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!