Csajok, nektek bejön Imi a BK sorozatból?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy kinek jön be az ilyen jófiús, kötöttpulcsis bölcsészfazon:)2009. máj. 15. 21:46
12/20 anonim válasza:
látszik h erre többségéban az idióta tinicsajszik válaszoltak ( lepontozás )
13/20 anonim válasza:
Hát ha nem is idióták, de fiatalok :))
Én azt írtam, hogy nekem bejön, de én tényleg nem vagyok tini. De azt hiszem, tizenévesen nekem sem tetszett volna...
14/20 anonim válasza:
jaj ne kis b.zi, akkor már inkább Zsolt :) vagy Boti:)
15/20 anonim válasza:
Szóval inkább a jóképű csirkefogó, mint a megbízható bölcsészfazon? :))
16/20 A kérdező kommentje:
Sztem jelenleg Attila a legjobb pasi benne.
Boti egy kis menőzős csicskagyerek, ez a típus is felejtős:D
2009. máj. 16. 21:42
17/20 anonim válasza:
Igen, Attila jól néz ki. De szerintem Imi sem rossz, gondolom, csak a sorozatban ilyen a stílusa, az életben biztos nem ilyen pulcsikban jár.
Nekem Botondnak a beszéde nagyon tetszik, ritkán hallani ilyen szépen artikulálni valakit. Amúgy Ő sem rossz srác.
És Gézánk??? :))
Én amúgy mindet bírom, aranyosak.
18/20 A kérdező kommentje:
Géza nagyon jó arc, nagyon bírom a szövegét, meg a stílusát, de külsőre nem az esetem.
2009. máj. 17. 11:32
20/20 anonim válasza:
NAGYON!! :P Mondjuk a személyiségére nem emléxek (évek óta nem láttam a bk-t) de külsőre nagyon tetszik!! Számomra "álompasi". 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!