Ismertek a Rosario to Vampire-hez hasonló animéket?
A kérdés adott....
Nagyon megtetszett az anime, de a Capu3 részei még teljesen nem is jöttek ki, és nem is fordították még egy részét sem. Az lenne a kérdés hogy ehhez hasonló animéket ismer-e valaki? Nagyon megfogott a történet, az egész humora, és ez a csipetnyi hentai dolog is... Ne Elfen Lied-et írjatok, az is egy szuper anime, de már láttam végig! :)
amúgy nem szerelmes anime a school days hanem horror?
mert én elkezdtem nézni de azt hittem csak ilyen szerelmes valami.
Most piszok sok animét találtam! Mire ezeket befejezem, megöregszem. De legalább mind az elvárásaimnak megfelelő kategóriába sorolhatóak. :)
Köztük komoly romantikus történetű, és fanservice animéket is.
Utolsó kommentelő! kérlek írd le hol találtad azokat az R+V capu3 videókat!!! A kedvenc animémmé vált és nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra és hiába kerestem rá angolul is nem találtam semmit se róla csak negatív kommenteket. KÉRLEK, HA TUDOD MÉG A HONLAP CÍMÉT AKKOR KÜLDD EL!
előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!