Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ismertek a Rosario to Vampire-...

Ismertek a Rosario to Vampire-hez hasonló animéket?

Figyelt kérdés

A kérdés adott....

Nagyon megtetszett az anime, de a Capu3 részei még teljesen nem is jöttek ki, és nem is fordították még egy részét sem. Az lenne a kérdés hogy ehhez hasonló animéket ismer-e valaki? Nagyon megfogott a történet, az egész humora, és ez a csipetnyi hentai dolog is... Ne Elfen Lied-et írjatok, az is egy szuper anime, de már láttam végig! :)

2011. dec. 6. 14:20
1 2
 11/17 Ráka1314 válasza:

amúgy nem szerelmes anime a school days hanem horror?

mert én elkezdtem nézni de azt hittem csak ilyen szerelmes valami.

2012. jan. 27. 19:33
 12/17 A kérdező kommentje:
Japán oldalakon van pár infó a Capu3-ról... legalább is hogy elvileg folytatják. De azt nem írták hogy mikor. :(
2012. febr. 2. 23:08
 13/17 anonim ***** válasza:
To love ru ?
2012. febr. 3. 22:05
 14/17 A kérdező kommentje:

Most piszok sok animét találtam! Mire ezeket befejezem, megöregszem. De legalább mind az elvárásaimnak megfelelő kategóriába sorolhatóak. :)

Köztük komoly romantikus történetű, és fanservice animéket is.

2012. febr. 4. 00:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Engem a R+V capu3 érdekel nagyon, már angol felirattal rég fent vannak de magyarul sehol sem -.-''
2012. júl. 5. 16:33
 16/17 anonim válasza:

Utolsó kommentelő! kérlek írd le hol találtad azokat az R+V capu3 videókat!!! A kedvenc animémmé vált és nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra és hiába kerestem rá angolul is nem találtam semmit se róla csak negatív kommenteket. KÉRLEK, HA TUDOD MÉG A HONLAP CÍMÉT AKKOR KÜLDD EL!

előre is köszönöm

2012. dec. 26. 15:15
 17/17 Melcsike91 válasza:
vampire knight
2013. dec. 4. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!