Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van olyan lány akinek nem...

Van olyan lány akinek nem tettszik az alkonyat? és mért nem?

Figyelt kérdés
hmmm?
2011. dec. 5. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
én nem néztem meg, mert magamat ismerve eléggé biztosra veszem, hogy hánynék tőle, sőt valószínűleg végig se tudnám nézni
2011. dec. 5. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:

van, pl én

a történet vontatott és a könyv lényegét (már amennyi van neki) lehetetlen jól megfilmesíteni, így egy átlagos könyv sorozatból sikerült egy halom olyan filmet kreálni, amik már önmaguk paródiája.

2011. dec. 5. 16:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze,hogy van. Például én. Vontatott, szentimentális és abszurd. Semmi félelmetes nincs benne, de még ijesztő sem. A vámpír ragadozó nem nyúlvérszívó pojáca.
2011. dec. 5. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem sem tetszett igazán. az első részt kétszer, a másodikat egyszer láttam, és ennyi. nem is olvasnám el.. tipikus tini szerelmi fantázia regény, farkasember, meg állatvéren élő vámpír.. szerintem gagyi.

ha vámpíros film, akkor Underworld. ha könyv akkor meg Fekete tőr testvériség :))

2011. dec. 5. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Mint ahogy látod,van. Az egész történet csak arról szól, hogy a kedves Edward és Bella szenvednek azon, hogy összejöjjenek-e, ami végül sikerül nekik hogy szenvedhessenek tovább. Számomra nem ijesztő, nem tragikus, nem szörnyen romantikus...

Egyébként meg én a Buffy-rajongók közé tartozom, ez meg visszatart az ilyenektől :P

2011. dec. 29. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!