Szerintetek melyik a leghelyesebb akatsuki tag? (Naruto)
Figyelt kérdés
Szerintem Deidara.2011. dec. 4. 19:20
31/48 anonim válasza:
DEIDARA!!!Egy értelmű.Mindenki azt hiszi hogy meleg,de manapság már csak a melegekre buknak a csajok és ezt Deidara egész szépen kihasználja hisz csak látszatra meleg igazából nem.
32/48 anonim válasza:
Szerintem senki nem hiszi azt, hogy meleg lenne. :D
35/48 anonim válasza:
Pain alatt pontosan kit értünk? Nagatot vagy a hat hulla valamelyikét? :D Amennyiben Yahiko-t, ő szerintem is egész fincsinek tűnik, már a kiskori személyével szimpatizáltam, csak kár, hogy a rendszer áldozata lett. Hús-vér emberként még Sasori jöhetne szóba, bennem Itachi valamiért nem mozgat meg semmit azzal a két barázdára nyúlt karikával a szemei alatt (ettől függetlenül egy hihetetlen karakternek tartom, egyszerűen elborzaszt a teher, amit évekig kellett cipelnie a vállán).
37/48 anonim válasza:
szerintem Hidan és Itachi a leghelyesebb <3 ^^
38/48 anonim válasza:
hát persze hogy kisame XD na jó viccen kívül nekem Deidara jön be a legjobban, de Hidan, meg Pein (szigorúan piercingekkel telenyomva is elég jó :)
39/48 anonim válasza:
Eleinte én is Deidarára voltam rákattanva de később rádöbbentem, hogy elég lányos a külseje... Vagy csak simán kiábrándultam belőle (ne báncsatoook xDD)
Jelenleg a kedvencem Hidan. Nem csak a külseje miatt -bár részben az végett is (bírom az albínónkat :P)- de főleg a természete miatt.Meg persze kellőképp férfias a külseje.
Rajta kívül nekem még Sasori, Kakuzu és Pein (piercingekkel és Rinnegannal!) tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!