Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek nem igénytelen ez...

Szerintetek nem igénytelen ez a Twilight film?

Figyelt kérdés

Két részt láttam belőle mikor iskolából voltunk a moziban. Szerintem ez a film eléggé igénytelen, nem szól semmiről, max. a 12 éves korosztálynak találták ki. Nem értem, hogy miért rajonganak érte ennyire az emberek.

Régebben a Kill Bill, Interjú a vámpirral és hasonló jó minőségű filmek voltak a menők, most meg ez a semmi. Kár volt belőle 4 részt csinálni.

2011. dec. 4. 12:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok Alkonyat-fan, de légy szíves definiáld nekem az igénytelen fogalmát! :)

Ez mindenkinek mást jelent.

Abban viszint egyetértünk, hogy manapság igen silány a filmtermés, itt is dömping lett, ami a minőség rovására ment, de azért még így is vannak jó filmek.

2011. dec. 4. 12:51
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

DE!!

Nagyon igénytelen!!

És szánalmas, hogy ennyire szeretik.

2011. dec. 4. 13:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Tény, ami tény, hogy könyvben jobb. Én például a könyveket olvastam először és azután néztem meg a filmeket, csupán kíváncsiságból. Ha a könyveket nem olvastam volna, biztos nem tetszettek volna, így viszont annyira nem volt rossz...
2011. dec. 4. 22:32
 4/5 anonim ***** válasza:

szerinted igénytelen, szerintem is, sokak szerint is, de sokaknak viszont nagyon tetszik

ez van, ha nem tetszik felesleges vele foglalkozni

az egyik kedvenc filmem az Avatar, sokan azt is fikázzák hogy milyen szar a története, meg hogy csak a látványvilág miatt olyan híres

hát nekem a története is tetszik, még ha egy indián film feldolgozás is

lehet mondani akármit, hogy Cameron lopta meg ilyenek, én attól még szeretni fogom

a Twilight rajongók is így lehetnek ezzel

2011. dec. 16. 18:35
 5/5 anonim ***** válasza:

egyébként a Twilight egyenesen lányoknak van csinálva

az egész Edwardos meg Jacobos dolog

elővette két srácot, hogy a lányok elmenjennek a moziba

2011. dec. 16. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!