Szerintetek nem igénytelen ez a Twilight film?
Két részt láttam belőle mikor iskolából voltunk a moziban. Szerintem ez a film eléggé igénytelen, nem szól semmiről, max. a 12 éves korosztálynak találták ki. Nem értem, hogy miért rajonganak érte ennyire az emberek.
Régebben a Kill Bill, Interjú a vámpirral és hasonló jó minőségű filmek voltak a menők, most meg ez a semmi. Kár volt belőle 4 részt csinálni.
Én nem vagyok Alkonyat-fan, de légy szíves definiáld nekem az igénytelen fogalmát! :)
Ez mindenkinek mást jelent.
Abban viszint egyetértünk, hogy manapság igen silány a filmtermés, itt is dömping lett, ami a minőség rovására ment, de azért még így is vannak jó filmek.
DE!!
Nagyon igénytelen!!
És szánalmas, hogy ennyire szeretik.
szerinted igénytelen, szerintem is, sokak szerint is, de sokaknak viszont nagyon tetszik
ez van, ha nem tetszik felesleges vele foglalkozni
az egyik kedvenc filmem az Avatar, sokan azt is fikázzák hogy milyen szar a története, meg hogy csak a látványvilág miatt olyan híres
hát nekem a története is tetszik, még ha egy indián film feldolgozás is
lehet mondani akármit, hogy Cameron lopta meg ilyenek, én attól még szeretni fogom
a Twilight rajongók is így lehetnek ezzel
egyébként a Twilight egyenesen lányoknak van csinálva
az egész Edwardos meg Jacobos dolog
elővette két srácot, hogy a lányok elmenjennek a moziba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!