Megszűnik a Barátok közt?
Figyelt kérdés
Mert a port.hu-n látom, hogy a jövőhéten még lesz, aztán már nem.2011. dec. 3. 22:29
2/9 anonim válasza:
olyan mit a szabócsalád volt a rádióban nem tugyák abba hagyni azt az értelmetlen hülyeséget
3/9 anonim válasza:
Remélem, igen. De sajnos csak szünet lesz.
4/9 A kérdező kommentje:
Kezdik nagyon elcseszni ezzel, hogy a Szabit meg a Balázst, meg ezeket helyezik előtérbe...Régebben sokkal jobb volt. Ebből gondoltam, hogy ez másnak sem tetszik és emiatt talán visszaesett a nézettsége.
2011. dec. 4. 11:12
5/9 anonim válasza:
Ez a sorozat arról szól, hogy van egy csomó ember akik mind egy helyen laknak és mindig kopog valaki az ajtón, aztán bejön és vagy valami hülyeséget mond, vagy idegbetegen kezd veszekedni. A multkor konkrétan csapkodtam a röhögéstől, mikor véletlenül meghallottam a 2 csaj közötti beszélgetést miközben természetesen valaki kopogott az ajtón. Valamint még az is ki tud késziteni, hogy SOHA nem veszik le otthon a cipőt és mindig úgy néznek ki, mint aki a bálba készül, még aludni is tűsarkúban mennek. Még a Berci kutyát birtam a legjobban abban a semmi sorozatban! Remélem 10 év múlva már vége lesz, vagyis remélhetőleg nem tart örökké. Olyan ez a film, mint a szociban a Szomszédok, vagyis rosszabb.
6/9 anonim válasza:
az utolsó mekkora troll
"Valamint még az is ki tud késziteni, hogy SOHA nem veszik le otthon a cipőt "
és? ez ki a f@szt érdekel?
ez a legnagyobb baj, azzal a sorozattal?
7/9 anonim válasza:
Nem is vagyok troll :D
Nem az, hanem az egész sorozat létezése egy nagy probléma.
8/9 A kérdező kommentje:
A legnagyobb baj vele az, hogy jóideje televan már hülyeségekkel pl az Ádámos történet, meg a Vanda bohóckodása. A szereplők többsége rohadtul irritál pl Alíz, Szabi, Vanda. Ha a Miki nem lenne benne, akkor már nem is nézném.
2011. dec. 4. 21:04
9/9 fabianilona válasza:
én is csak MIKI miatt nézem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!