Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek ki a kedvenc szereplőtö...

Nektek ki a kedvenc szereplőtök (alkonyat c. filmből)? és miért?

Figyelt kérdés
............
2011. dec. 3. 22:17
 1/8 anonim válasza:
edward mert nagyon tetszik a belsője,és hogy menniyre szereti Bellát. én őt imádom.
2011. dec. 5. 15:21
 2/8 A kérdező kommentje:
értem :D
2011. dec. 5. 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Bella. Amúgy a könyv és a film is egy f*s és röhej, hogy egy írónőnek titulált prüd p***a mennyit kaszál az emberi hülyeségen. XD
2011. dec. 26. 22:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Edward Cullen, mert.........

Nem is tudom miért. Erre a kérdésre bárki rákérdez csak rábököm, hogy Edward, de hogy miért lövésem sincs. Cak úgy.

2012. jan. 3. 14:24
 5/8 anonim válasza:

Jacob :)

jól néz ki! :p

és ő is szereti bellát.

amúgy mit tudtok jacob és renesmee kapcsolatáról? szerelem vagy barátság lesz?

2012. jan. 4. 20:21
 6/8 Bones 2.0 ***** válasza:
100%
az alkonyat 1 nagy fa**ság
2012. ápr. 13. 21:15
 7/8 anonim válasza:
a ló*aszt az alkonyat 1 rohadt jó film!amúgy meg én mindenkit nagyon szeretek benne azaz,(bella,edward,emett,alice(sztem k*rva jó csaj),jasper,rosalie,Carlisle,esme meg persze jacob :D
2012. szept. 15. 02:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát ööö...

Nem nagyon szeretem a főszereplőket, akik mindig a középpontban vannak, és csak körülöttük forog a világ. Így Bellát és Edward-ot már ki is zárhatjuk. Jacob-ot azért csípem egy kicsit, mert olyan cuki <3, meg belevaló, nem egy nyálfészek, mint Edward...

Nagyon szeretem Esme-t és Carlisle-t, mert annyira önzetlenek, jószívűek, meg kedvesek.

Szeretem Rosalie-t, mert egyszerűen imádom Nikki Reed-et, és mert legalább valaki belátja, hogy Bella egy hülye liba...

Ja, meg Emmet-et is szeretem, mert olyan vagány, menő, belevaló, ja, meg elég vicces.

Jasper-t egyszerűen imádom... (Ehhez azt hiszem nincs mit hozzáfűzni)

Alice-t viszont utálom! Egyenrangú Bellával... :(

...

A legkedvesebb szereplő(i)m (kettő van):

1.Riley az Eclipse-ből. Egyszerűen odavagyok Xavier Samiel-ért! Annyira helyes, cuki és Riley-t is nagyon jól játszotta!

2.Dimitri a Volturiból (azaz a Gárdából). Charlie Bewley a kedvenc szinészem! Dimitri szerepe nagyon illik hozzá! Fantasztikus!

2013. jan. 8. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!