Nektek ki a kedvenc szereplőtök (alkonyat c. filmből)? és miért?
Edward Cullen, mert.........
Nem is tudom miért. Erre a kérdésre bárki rákérdez csak rábököm, hogy Edward, de hogy miért lövésem sincs. Cak úgy.
Jacob :)
jól néz ki! :p
és ő is szereti bellát.
amúgy mit tudtok jacob és renesmee kapcsolatáról? szerelem vagy barátság lesz?
Hát ööö...
Nem nagyon szeretem a főszereplőket, akik mindig a középpontban vannak, és csak körülöttük forog a világ. Így Bellát és Edward-ot már ki is zárhatjuk. Jacob-ot azért csípem egy kicsit, mert olyan cuki <3, meg belevaló, nem egy nyálfészek, mint Edward...
Nagyon szeretem Esme-t és Carlisle-t, mert annyira önzetlenek, jószívűek, meg kedvesek.
Szeretem Rosalie-t, mert egyszerűen imádom Nikki Reed-et, és mert legalább valaki belátja, hogy Bella egy hülye liba...
Ja, meg Emmet-et is szeretem, mert olyan vagány, menő, belevaló, ja, meg elég vicces.
Jasper-t egyszerűen imádom... (Ehhez azt hiszem nincs mit hozzáfűzni)
Alice-t viszont utálom! Egyenrangú Bellával... :(
...
A legkedvesebb szereplő(i)m (kettő van):
1.Riley az Eclipse-ből. Egyszerűen odavagyok Xavier Samiel-ért! Annyira helyes, cuki és Riley-t is nagyon jól játszotta!
2.Dimitri a Volturiból (azaz a Gárdából). Charlie Bewley a kedvenc szinészem! Dimitri szerepe nagyon illik hozzá! Fantasztikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!