Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki a kedvenc karaktered a...

Ki a kedvenc karaktered a Walking Deadbol? Indokols is pls.

Figyelt kérdés
karakter,walking,dead,walkingdead
2011. dec. 3. 18:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem is Daryl :D Olyan kis magányos farkas, de néha-néha megmutatja, h van szíve, pl. elkezdte ugye keresni Sophiát egyedül.
2012. márc. 1. 11:03
 12/16 A kérdező kommentje:
naja de ebben a 2. évad második felébe elég szemét,és Randall-al is az lesz
2012. márc. 1. 18:47
 13/16 anonim ***** válasza:

GLENN, meg Daryl

Glenn azért mert cuki

Daryl azért, mert... passz

LORIT UTÁLOM

2012. máj. 7. 15:49
 14/16 anonim válasza:

Nekem Shane. Egyszerűen annyira emberszerű. SPOILER: Amikor kiderül Hershel farmján, hogy a pajta tele van járkálókkal, Rick, meg a többiek csak ülnek, és semmit sem tesznek. Shane meg már akkor kifüstölné az egészet. Később meg is teszi. Igen, vannak botlásai, de Lori jobban hibás a kapcsolatukban, mint Rick. Utálom Lori-t. Egész sorozat alatt azt hajtogatja Rick-nek, hogy ölje meg Shane-t. Amikor megöli: ,,Miért ölted meg Shane-t?" WTF???

Shane tényleg töbször mentette meg Lori-t, mint Rick. Otist meg abszolút nem sajnáltam. Idióta dagadt vadász. Igaz, nem rossz ember, de akkor sem sajnáltam, amikor Shane lábonlőtte. Ha nem teszi, ő is, meg kövér barátunk is elhuny, és valószínűleg Carl is (azt mondjuk nem bántam volna)

2012. júl. 16. 19:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Lorit és Carlt mindenki utálja :D De tényleg eléggé irritálóra és logikátlanra sikerültek...
2012. júl. 18. 13:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Carl aranyos gyerek. Én Lorit azért nem szeretem, mert ahogy kiderült h él a férje húúú de szereti, de amíg nem, addig ott hempergett Shannel. Glenn és Daryl nekem is. :D
2012. júl. 25. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!