Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Régi mese címe érdekelne....

Régi mese címe érdekelne. Ráismer valaki?

Figyelt kérdés

Kb. 10-15éves mese lehet.Azt hiszem a minimaxon ment régen,és talán sorozat is volt,de ebbe nem vagyok biztos.A történet egy fiúról szólt,akinek meghalt mindenkije,és orvos akart lenni,hogy tudjon segíteni az embereken.Találkozott vmi emberrel,de lehet az ördöggel,már nem tudom,aki adott neki,vmi gyógyszert,amitől mindenki kigyógyul mindenből,viszont az ördög dönti el,hogy meggyógyíthatja-e az illetőt vagy sem.És mindig amikor belépett a beteg szobájába,akkor ha az ágy elején állt az ördög,akkor meggyógyíthatta,de ha a végénél akkor hagynia kellett meghalni.A vége vmi olyasmi volt,hogy egy lányt hagynia kellett volna meghalni,de mégis meggyógyította ezért őt ölte meg az az ördög vagy ki. Nagyjából ennyire emlékszem.Aki tudja a címét írja már le!

Köszönöm:)

2011. nov. 30. 20:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mesében nem láttam, de ez egy Grimm történet, Akinek az ördög volt a keresztapja címmel. Hátha így megtalálod.
2011. dec. 1. 19:20
 2/2 Dioxyde válasza:
Igen,az volt az szerintem,de nem találom sehol.Vki be tudná linkelni esetleg?
2011. dec. 3. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!