Szerintetek mi volt/lesz az év filmje?
Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 18:15
1/4 anonim válasza:
Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2.rész
2/4 anonim válasza:
Ja, vagy Harry Potter vagy Breaking Dawn. Még ha igazából annyira nem is olyan jók, de akkora rajongótábora van mindkettőnek, hogy tuti ez a kettő lesz versenyben.
3/4 anonim válasza:
pff már bocs a megjegyzésért de a twilight sztem nem hasonlítható a harry potterhez
4/4 anonim válasza:
Igazad van, hogy műfajilag nem hasonlítanak, de attól, hogy mondjuk Te a Harry Pottert szereted, a Twilight-it meg nem, attól még nem biztos a Harry Potter jobb. Én pl. hányingert kapok a H. Pottertől, előbb nyúlnék bele egy gyilkos méhektől hemzsegő kaptárba, minthogy megnézzem vagy elolvassam bármelyik részét. Ellenben a Twilight könyvben nagyon jó és filmben se túl rossz.
Szóval ez nem csupán egyéni véleményektől függ, mert akkor ennyi erővel én is írhatnám ugyanazt, mint Te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!