Milyen ázsiai horror filmet ajánlanál?
Figyelt kérdés
Mostanában eléggé rákaptam az ázsiai horrorra... viszont jobban kedvelem a paráztatós filmeket mint a beteges, gyilkolósakat. Lehetőleg legyenek elérhetőek a filmek min. feliratosan :)
Olyasmikre gondolok mint pl Reinkarnáció, Kör, Harag stb.
2011. nov. 25. 19:43
2/12 A kérdező kommentje:
Kösz! Ment a zöld kéz.
2011. nov. 25. 20:14
4/12 anonim válasza:
Átok (amerikai) = Harag (japán)
5/12 anonim válasza:
Átok:színes, magyarul beszélő, amerikai-japán-német horror, 92 perc, 2004
Van benne ferde szemű, az nem elég?
Hong Kong Ghost Stories
A Tale of Two Sisters (Két nővér)
A szem:színes, fekete-fehér, feliratos, angol-hongkongi-thaiföldi horror, 99 perc, 2002 Egyébként a szem se "fajtiszta"
6/12 joe90210 válasza:
Nekem is egyből az Átok ugrott be :)
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :D
2011. nov. 26. 09:41
9/12 LVNE válasza:
Auudition - Meghallgatás, Three...Extremes, Cinderella, Tale of Two Sisters (személyes kedvencem), Red shoes, Ringu
10/12 LVNE válasza:
Amúgy az Asia Extremes produkciókat érdemes megnézni,én mostanában azokat nézem abban van a Cinderella (nincs sok köze hamupipőkéhez,egy csajról szól akinek az anyja plasztikai sebész és a szépségre törekszik...) és a Red shoes (akinél az átkozott balerina cipője van az rosszul jár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!