Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Most akkor mikor hal meg? (...

Melinda- kérdése:

Most akkor mikor hal meg? ( többi lent)

Figyelt kérdés
Előre is bocsi hogy nem pont idevaló lesz a kérdés, de azt szeretném kérdezni hogy ha egy embert hasbaszúrnak akkor mikor hal meg vagy még ha idelyében hívják a mentősöket akkor életben marad? Mivel multkor néztem a múmia visszatért és ott hasbaszúrták a csajszit és pár mp alatt meghalt, viszont néztem a vámpírnaplókat is ahol elena magába szúrta a kést de ott még csak halldoklott. És ez nem azért van mert öngyilkos szeretnék lenni hanem én annyira nem értem ezeket a filmeket hogy így csinálják a filmeket ://
2011. nov. 25. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:

a hasba szúrással tényleg el lehet kínlódni,gyakorlatilag az elvérzésbe hal meg.

ha kicsit feljebb szúrnak,tüdőbe oldalról pl,akkor egy perc alatt vége.

2011. nov. 25. 21:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez függ attól is, hogy milyen irányú és mély a szúrás, sérül-e más szerv is a gyomron kívül. Ha eltávolítják a szúró eszközt, akkor gyorsabban elvérezhetsz, de azért így sem halnál meg pár másodperc alatt - az amúgy sem úgy megy, hogy megszúrnak aztán paff. A vérveszteség pl.először is eszméletvesztéshez vezet, de ez még korántsem végzetes (ha jól tudom a szervezet akár 2-2,5 liter vérrel is elvan egy darabig). Ahhoz több idő kell és/vagy nagyobb kiterjedésű sérülés. Az is igaz, hogy a gyomorsérülések tényleg elég sokáig tudják gyötörni az embert, az ilyen jellegű sérülések baromi fájdalmasak, szóval én a második filmvariációt tartom valószerűbbnek.
2011. nov. 26. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát igen, nem mindegy, hogy hova szúrnak.

A Da Vinci kódban így van: "Még tizenöt percig életben lesz, amíg a gyomorsav be nem szivárog a mellkasüregbe és lassanként meg nem mérgezi."

2011. nov. 27. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Gondolom, amikor hirtelen "meghalnak", akkor csak sokkot kapnak, elájulnak, és utána következik be a halál, amikor a főhős könnyes szemmel tartja kezében az elhalálozottat.
2011. nov. 27. 14:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!