Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek hogy tetszett az Alkonya...

Kinek hogy tetszett az Alkonyat-Hajnalhasadás című része?

Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 20:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ugyanannyira borzasztó mint a többi része, a Harry Potterrel együttvéve.
2011. nov. 22. 20:36
 2/11 anonim ***** válasza:
9%
szar
2011. nov. 22. 21:14
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

Mi tegnap néztük meg. Mondanom se kell, hogy kedd este is teltház volt. A film állati volt. Sztem eddig ez volt a leges legjobb rész teli izgalmakkal. Már izgatottan várom a folytatását.

Ahhoz képest, hogy feliratos volt simán lehetett olvasni és élvezni a filmet is egyben. Sztem nagyon-nagyon jó film!

2011. nov. 23. 10:19
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

bocsi h nem egyből a kérdésre válaszolok de gondoltam "bevzetést" is írok:D

1. része addig tetszett amég el nem olvastam könyvbe (am már az összeset olvastam)

2. része nagyon uncsi volt

3. része hát azt én végig nevettem, nagyon borzalmas volt

a mostanin meg voltam moziba és tetszett. szerintem jóra sikerült. habár mikor a gyereket kiszedték belőle az érdekes volt:D de am nekem tetszett.

azért írtam le h melyik rész h tetszett h ha vkinek az elsők nem tetszenek az nem jelenti azt h a többi se jó:)

2011. nov. 23. 14:33
 5/11 anonim válasza:
Szerintem , nagggygygygyon jó volt, nagyon! csak hát, a vége, kicsit undi lett, de jó volt.
2011. nov. 25. 18:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Én olvastam a könyveket, így a filmekben szinte mindig csalódok, rengeteg mindent kihagynak belőlük, főleg az érzelmi szálak nem nyilvánulnak meg, fele annyira sem mint a könyvekben. Ennek ellenére szerintem ez a film egész jó lett ( mondjuk lehet azért érzékelem kevésbé hiányosnak mert 2 éve olvastam a könyvet és már nem emlékszem annyira a részletekre)
2011. nov. 29. 22:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Borzalmas. 0-12 éves korig ajánlott!
2011. dec. 1. 18:06
 8/11 anonim ***** válasza:
hát...barátnőkkel mentünk, a vérfarkasos részeknél pl zengett a mozi a röhögésünktől (bámult is ránk a sok team jacobos kiscsaj). A film egy paródia, a színészek teljesen tehetségtelenek, a rendező megint próbált nagyot alkotni, ami nem jött össze, mindent ami jó a könyvben, sikeresen kiradírozott belőle.
2011. dec. 11. 10:57
 9/11 anonim ***** válasza:
de a szülés nagyon véres volt, ami kicsit gáz, látni ahogy a rendező hektoliternyi vérrel igyekszik a sztorit kilendíteni a nyálas vámpírfilmkliséből.
2011. dec. 11. 10:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Legalább nem volt benne annyi nyál mint a könyvekben. Vért izzadtam, mire átverekedtem magam az unalmas elbeszéléseken, amíg vártam a slusszpoént, főleg az Újholdban... Ennek ellenére a Breaking Dawn-t is végigolvastam, és örömmel konstatáltam, hogy a film a könyvhöz képest fénysebességgel suhant el... Jónak gondolom a színészi játékot is, Kristen is jól játszott, teljesen átérezhető volt, hogy a terhesség miatt elgyengült, szörnyű látványt nyújtott.
2011. dec. 23. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!