Van itt olyan aki elmúlt már 17 és nézi a My Little Pony - Friendship is magic-et? :D waa*-*
Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 20:57
3/8 anonim válasza:
én 19, fiú. Nem csak nézem fan art-ot is csinálok ^///^;
4/8 anonim válasza:
23/L és fan vagyok. :D A G3-as szériát gyűjtöm (mindent, pónik, filmek, takarók, párnák, ruhák), az új G5-öt nem kedvelem, mert furán néznek ki. :D A sorozatot se nézem, csak a "régebbi" rajzfilmeket: Menta karácsonya, Elveszett szívárvány, Póniváros hercegnője, Tánc a felhők felett stb.
5/8 anonim válasza:
28/F, a zenék fanmade remixeit és a fanartokat is szoktam nézni. :) Sőt, apró adalék, hogy én már a G1-et is kedveltem gyerekkoromban, megvolt a matricás album, meg minden. (A többi generáció viszont teljesen kimaradt, utólag megnézve annyira nem bánom, nem nekem valók.)
6/8 anonim válasza:
Mivel a 4. generációs azaz a friendship is magic nagyon elterjedt lett sok híresség is nézi:Az amerikakápitány-ból a főszereplő, a valve vezetője. melessleg én és a tesóm is nézzük(F).
7/8 anonim válasza:
Én 15/F vagyok, és kb 1 hete szoktam rá XD
8/8 anonim válasza:
17 vagyok, lány, és pónifüggő xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!