Hogyan keressek rá? Hamupipőke másfajta verzió?
Figyelt kérdés
Régebben láttam egy olyan mesefilmet, ami igazából a Hamupipőke volt csak modernebb változatban. A lány itt hosszú, barna hajú volt, és a mostoha testvérek közül az egyik nagyon sovány volt a másik nagyon kövér. Volt olyan jelenet mikor golfoztak a mostohák. Hogy keressek rá? Esetleg valakinek nincs meg, nem tudja elmondani ki rendezte, vagy ki adta ki? Szeretném megnézni, csak fogalmam sincs hogyan keressek rá. Már beírtam hogy Hamupipőke változatok, vagy verziók de semmi :( Köszönöm.2011. nov. 17. 15:45
1/5 anonim válasza:
Hát mert angolul kéne keresned leginkább (már ha amerikai a film).
Az angol név Cinderella, ha így keresel, pl. imdb-n, biztosan meglesz, amit keresel.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. nov. 18. 18:06
3/5 anonim válasza:
Szia! Ezt a verziót, már én is nagyon rég óta keresem. Online sehol sem találtam meg, de ezen az oldalon vhsen meg lehet venni. Azt hiszem erre gondoltál: [link]
5/5 anonim válasza:
Véletlenül nem erre gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!