Mi lehet ennek a filmnek a címe? (régi horror)
'80-as években vagy '90-es évek elején készítették szerintem. Anno VHS-en volt meg, de csak az eleje :S
Röviden tömören:
Van egy fiatal srác, akinek az apja (ha jól emlékszem) az államnak dolgozik, valami tisztszerű vagy valami ilyesmi.
Egyszer a srác és a barátnője beszöknek abba a laborba vagy hova, ahol az apa dolgozik és látják, hogy egy halottat valamilyen injekcióval életre keltenek...
Aki végül is egy zombi lesz és jól ki is nyírja a mellette lévő dokit vagy ápolót, aki a harapásától szintén zombi lesz :D
A gyerek és a nője még ezen jelenet elött lelépnek. Motorral mennek és közben balesetet szenvednek. A lány belehal. Az elöbb látottak után pedig a srác úgy dönt, h visszamegy a laborba és "életre kelti" a barátnőjét...
Csak ennyit láttam belőle. Nagyon köszi, ha valaki tud segíteni! ;)
Köszi, utánanéztem, de szerintem sajnos nem ez az :/
De valószínű, h gyerekkori emlékeim nem csalnak, h ez is több részes volt, amire én gondolok.
Ha jól emlékszem, ennek is valami "egyszavas" címe volt és ez már a folytatás (második rész volt)...
Nagyon köszi, tényleg ez az, amit kerestem!!! :D
Vagyis a 3. része az, amiről én beszéltem.
Már rohadt régóta kerestem, köszi még 1x! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!