Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a pontos címe ennek a...

Mi a pontos címe ennek a mesének? Hol találom meg?

Figyelt kérdés

Azt hiszem a Minimax-on ment régebben, Hans Christian Andersen meséiről szóltak, és ennek a címe, és hogy hol tudom megnézni/letölteni stb.

Előre is köszi

2011. nov. 16. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem a Simsala grimm?
2011. nov. 17. 16:29
 2/6 Falusi Gergő válasza:
De az
2011. nov. 20. 12:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem az a Grimm mesék, és a kék manó meg a csíkos teknőc van benne, én az Andersenesre gondoltam, ami mindig úgy kezdődött, (élőszereplős) hogy egy ember biciklizik haza gyorsan két gyerekhez, és ők besötétítenek, meggyújtanak egy gyertyát(innentől mese), egy hintón lesznek, és kezdődik az adott rész
2011. nov. 22. 14:51
 4/6 anonim ***** válasza:
hans cristian andersen meséi. a dvd-mre ez van írva
2011. dec. 4. 19:51
 5/6 anonim válasza:
én tudom melyikről beszélsz mindig egy lovas kocsival mentek a mese elején és gyerekeknek mesélte utána néztem és nem nagyon találtam de talán a minimax oldalán lehet fent van a régi mesék között már ha van olyan
2012. febr. 25. 21:04
 6/6 anonim válasza:
A mesemondó (The Fairytaler)
2014. jún. 1. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!