Mi az a Naruto Akkipuden?
Naruto Akkipuuden
A Naruto Shippuudenben történt háború vége óta 3 év 2 hónap és 18 nap telt el. Naruto most √324 éves. Naruto a 3 év 2 hónap és 18 nap alatt új technikákat és elemeket tanult meg használni. Ebben a szezonban új karakter érkezik: Tsuba Fugiwara és Sarutobi Suru. Mindenki megváltozott.
De jön Uchiha Sasuke aki aktiválja a hiper mega giga szuper brutális mangekyou sharingan rasengan goukakyou kage bunshin no jutsut és megtámadja na melyik falut? Hát persze, hogy Konohát. Hanabi beküld pár szteroidot, bepörög és kinyírja Hinatát, illetve Nejit.
Ez a Naruto Akkipuuden hivatalos története - persze általunk egy kicsit kiszínezve. :D - amely hamarosan érkezik!
... Vagyis hát... érkezne, ha nem lenne kamu. Külföldön is terjed, és már hazánkban is kisebb oldalak hivatalos tényként közlik, hogy tényleg már nem sok idő és itt a Naruto Shippuuden utáni sorozat az Akkipuuden. Igazából nem is foglalkoznánk a dologgal, ha nem kaptunk volna a héten vagy 15-20 kérdést, hogy "Mikor kezditek fordítani az Akkipuudent?". O_o What?
Szóval ilyen sorozat nincs, nem lesz és vélhetően (az eddigi ismereteket tekintve) a Naruto Shippuuden még jó pár évig menni fog, és valszeg a fenti történet nélkül. :D
Aki valahol Akkipuudenes marhaságot lát, kérjük linkelje a hírünket vagy valami, hogy megállítsuk a vírus terjedését. Köszönjük. :D
(naruto-kun.hu)
első.
1.te vagy a naruto kun.hu egyik szerkesztője?
2.élénk fantáziád van.
3.miből gondolod hogy nem lesz akkipuden,vagy valamilyen nemű folytatása,a Naruto sorozatnak?
elsö válaszoló vagyok
nem nem vagyok szerkesztő, csak rendszeres olvasó, és folytatása egyébként szerintem tuti lesz, de az is biztos, hogy nem akkipuden néven.
bocsi a figyelmetlenségért,de akkor egy rugóra jár az eszünk,én is így gondoltam.szerintem avval lesz vége a shippudennek,hogy naruto teljesen megtanulja használni a kurama erejét,a háború után,és utána maj d csak a felnőtt korára térnek vissza,de az tuti nem sasuke-ről fog szólni.az vagy meghal,vagy konohába megy.
(én is olvasom sokat a naruto-kun.hu-t)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!