Én nézem és imádom :D Mind az eddigi 635 rész és 15 movie kilőve ;) (és még mindig tart :D)
2011. nov. 23. 21:51
4/13 anonim válasza:
Micsoda?? :O
Olyan sok része van?
Amúgy szerintem hatalmas nagy kaki.
2011. dec. 2. 21:25
5/13 anonim válasza:
Néztem, de nem szinkronizálják, így nem nézem már. Narutót nézem, mind a 458 részét láttam, de nem veszi fel a versenyt a Conan részeivel.:)
2011. dec. 2. 21:27
6/13 anonim válasza:
Amikor unatkozok, akkor megszoktam nézni. Nekem nagyon nem tetszik...
2011. dec. 2. 21:33
7/13 anonim válasza:
Amúgy csak azért nem tetszik nektek mert az első pár résznek szörnyű a grafikája :P de ha a pl. 639-eset megnézitek simán egy szinten van pl. a Naruto vagy Bleach rajzolásával.És ennek legalább van egy cool fő sztorija :D Az igazán izgalmas részek persze pont nem lettek leszinkronizálva >-<
Az indavideón már a 89-ik részig megvan feliratosan hála az uraharashopnak. :D
Egyébként a szörnyű kezdő graf mellett egy nagyon jó anime húzódik meg.
Megéri megnézni csak hát tudni kéne a 89-ik rész után, hogy mi történik sajnos németül az RTL2 ön kissé értelmetlen számomra. :(
Viszont a kedvencem belőle az Haibara mondjuk aki nem látta az 51 után az nem igen tudja kiről van szó de akkor is. :D
2011. dec. 12. 13:46
10/13 A kérdező kommentje:
Igen már én is láttam magyar felirattal de most én a 91. résznél tartok úgy hogy már megnéztem az összes OVA-t csak a kár hogy onnantól márcsak német vagy angol feliratta van fent amit mindenki eldönthet h melyik nyelvet válassza én speciál angolul nézem mert angolos vagyok :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!