Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi annak a filmnek a címe...

Mi annak a filmnek a címe amelyben a főszereplő fiú farkára 2 szem volt tetoválva és a végén levetkőzött teljesen mindenki előtt a csaj kedvéért?

Figyelt kérdés
kb. 5 éve láttam a tv2-n, és nem biztos hogy amerikai film de nagyon tetszett.Ilyen "romantikus" vígjáték szerű a film. Azt hiszem hogy talán középiskolások voltak, vagy főiskolások de a szabadban is voltak valami túrán.
2011. nov. 15. 20:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
kit érdekel? a címére vagyok kíváncsi, nem pedig unatkozó közléskényszeres fogyatékosok véleményére.
2013. dec. 15. 01:18
 12/17 anonim ***** válasza:

Segíthet a megtalálásában ha be tudjuk lőni, hogy milyen besorolást kaphatott anno a film, ezért kérdezném, hogy mutatták-e rendesen a fiú farkát a filmben?

Ezenkívül bármilyen egyéb, apró, jelentéktelennek tűnő részlet, amire még emlékszel, segíthet.

2018. júl. 11. 10:19
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem mutattak semmi olyant, a farok egyáltalán nem látszott, 2 csaj nézett a kamerába és úgy vizsgálták. A végén is csak deréktól fölfele mutatták amikor letolta a nadrágját egy színpadon mindenki előtt, szerintem 12-es besorolású. Olyan 2000-2006 körüli filmnek tűnt. Arra emlékszek, hogy utálták egymást aztán a végére mégis összejöttek. Már több, mint 10 éve láttam, annyira emlékszek belőle amit itt leírtam.
2018. aug. 8. 17:09
 14/17 anonim ***** válasza:

Tipp:

American Pie Presents: Band Camp (2005).

https://www.youtube.com/watch?v=SelN4yKD7qM

2018. aug. 10. 16:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem ez, kicsit komolyabb volt nem ilyen gagyi azért is írtam, hogy szerintem nem amerikai, és egy fekete rövid hajú lány volt a másik szereplő.
2018. aug. 11. 16:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Tuti sulitúra (Klassenfahrt – Geknutscht wird immer, 2004).

[link]

[link]

A német Wikipédia tudakozójában ismerte fel egy HHill nevű felhasználó.

[link]

2018. aug. 15. 10:38
 17/17 A kérdező kommentje:
Tényleg ez az, köszi :) Érdekes lesz 10 év után megnézni.
2018. aug. 19. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!