Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szereted a Valóvilágot?

Szereted a Valóvilágot?

Figyelt kérdés
Én nem,kifejezetten utálom az ilyen műsorokat...
2011. nov. 13. 20:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Én sem értem hogy minek nézik ezt a szrt mások!!!

Ennek semmi értelme és rombolja a társadalmat!!!

A kis tinik is ezt nézik és majd azt hiszik hogy mekkora kúúl hogy mindenki strici és kú rva...

2011. nov. 13. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Gyűlölöm a műsort, és azt is, amit képvisel. Butító, rendkívül ártalmas és káros jelenség.
2011. nov. 14. 23:17
 3/5 Falusi Gergő válasza:
Jó kis műsor
2011. nov. 19. 13:02
 4/5 anonim válasza:
Az is szánalmas, hogy Magyarországon még el lehet ezt adni, miközben más országokban egy valóságshowtól az emberek nem jönnek már lázba, mert már unalmasak, elég trágyaságot végig néztek. De persze itthon nem kell aggódni, mert tőkéletesen elérték, hogy a magyar lakosság nagyhányada elég hülye legyen és képes legyen ezt befogadni.
2011. nov. 19. 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Én sose nézem. De nálunk is nézik amikor véletlen látok belőle valamit meg hallom hogy beszélgetnek róla az a szó jut eszembe először hogy: szánalmas.
2011. nov. 20. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!