ha nem akarod letölteni, csak belenézni, hogy milyen, akkor ajánlom ezt az oldalt:
www.familyguyfan.try.hu
2009. máj. 9. 11:17
2/11 anonim válasza:
többségében érdekes, de néha Peter hülyesége miatt sz@r az egész
2009. máj. 9. 18:04
3/11 anonim válasza:
érdekes, és vicces akkor ha érted a benne lévő utalásokat, és az oltásokat.
ha vágod mi van a világban, és van egyfajta szélesebb látóköröd sz*rrá fogod röhögni magad rajta, de ha az egyszerűbb humort kedvelők közé tartozol, akkor nem fog tetszeni.
2009. máj. 10. 14:42
4/11 anonim válasza:
Nem érdekes, inkább egy nagy állatság, mindig várom a kövi részt és megnézem, akkora marhaság, főleg ezek az ismételgetések h fél óráig fingik, meg ilyenek, annyit röhögök rajta. :D
2009. máj. 15. 18:05
5/11 anonim válasza:
Nagyon jó műsor és szerintem elég érdekessek benn e a szereplők:DÉn nagyon nagy Family Guy fan vagyok:D
2009. szept. 9. 00:11
6/11 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik, kedvenc mesém még jobb mint a South Park!
15F
2009. nov. 24. 22:47
7/11 anonim válasza:
Hát a South Parkot kenterbe veri. Miután elkezdtem nézni, kíváncsiságból belenéztem egy SP részbe, de hozzá képest tök unalmas volt. A Family Guynak sokkal kifinomultabb humora van, a South Park inkább a fiatalabbaknak való.
2010. júl. 11. 14:50
8/11 anonim válasza:
Szerintem az egyik legjobb. Vicces és a szöveg is poénos. Nem olyan undorító, mint a South Park-ban.
(Azért a South Park sem rossz csak a Family Guy szövege kultúráltabb.)
2010. aug. 1. 11:14
9/11 anonim válasza:
Imádom azt a sorozatot!!! Tényleg jobb, mint a South Park :D
És nagyon jók a poénok, meg Peter hülyeségein is qrvanagyokat lehet röhögni xDDD
2010. aug. 22. 00:00
10/11 anonim válasza:
a family guy egyszerűen eszméletlen , tényleg meg tud nevettetni , a south park nem hiszem , hogy kissebbeknek való (18+) , a FG pedig csak (12+) , de ha választani kell egyértelmű FG :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!