Remélem Attila nagyon gyorsan elhúz a villából. Szerintetek?
Sajnos..:(
Sztem nagyon nagy képe van, csak nemtudom mire :/
Sajnos ő fog nyerni! Megmondogató, káromkodó, zsarnok, érzelmileg szegényes és ez sokak szerint menő és vicces.
Sok érzelmileg szegényes ember humorral vagy másokat megalázva palástol. Ha megnyeri, ne sajnáld tőle, mert szerintem megfogja kapni az élettől a magáét, amit sajnálok, hogy nem látom majd! Ha ez egy film lenne és én lennék a rendező és a producer, akkor szükségm lenne rá, mert érzelmeket vált ki másokból. Eladható, nézettséget produkál. A negatív érzelem is érzelem. Kiválló lenne kínzásokhoz is az ürge! Egyszerűen össze kell zárni az áldozattal és egy helyiségbe egy hónapra! :) Mindegyik egy nagy rakás s-ar a villában. Eszter és Vera lesz remélem az utolsók közt, de ha ők is felfordulnának az sem lenne baj! :D Attilától most lehetett volna megszabadulni. Amúgy Shadi bántotta legkevésbé az Esztert, többi mind bálnázta, egyebek... Sokan Esztire szavaztak, akik nem is nézték a VV-t, mert nehogymár sikerüljön kipenderíteni. Mindig akit bántanak a legjobban, legjobban kiközösítettek sokszor sokáig bennt vannak.(pl. Jerzy) Eszti örüljön, ha kicsit kiközösítik. Nem jó neki taktikailag Seherezádé barátsága. Sehernek jó, mert így nem párbajoz. Eszti miatt nem húzott el Attila!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!