Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Keresem egy ősrégi tévés...

Dark Prophet kérdése:

Keresem egy ősrégi tévés latino szappanopera címét, valaki emlékszik erre (részletek lennebb)?

Figyelt kérdés
Csak úgy eszembe jutott hogy valamikor nagyon rég ment a tévében egy olyan latino nyelvű szappanopera ahol szinte az összes szereplő egyetemista diák volt, és az egész sztori egy campus teruletén zajlott. A betét dalban a főszereplők énekeltek, ha jól emlékszem ők egy együttes voltak, és az egyik volt egy lány. Nosztalgiáztam most, a regi csapatokat hallgattam és kerestem rá de google nem tudja így. Nem tudjátok véletlenül a nevét ennek az alkotásnak?:D
2011. nov. 11. 02:01
 1/5 anonim ***** válasza:
2011. nov. 11. 07:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos nem ez az...Sokkal fiatalabbak voltak a szereplok az is lehet h nem egyetem hanem gimnazium volt es a benntlakas is ott volt azert emlekszem en ugy:P Mas otletek?:P
2011. nov. 13. 08:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy latino volt?

Mert egy francia sorozatra emlékeztet ez.

[link]

2011. nov. 16. 17:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem biztos h nem francia volt. Fiatal gimis sracok meg csajok voltak benne, benntlakas stb, es a foszereplo fiuk es a lany enekeltek a betet dalt mint egy kis diak banda, meg arra is emlekszem hogy a csaj (nagyon edeske volt) egy kadban is megjelent a betet dal klipjeben. Meg remenykedem benne h valaki emlekszik ra:P
2011. nov. 17. 02:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Megkaptam, Rebelde way volt:P
2011. nov. 28. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!