Ki játszott már Harry Potter Kvízzel?
Figyelt kérdés
Próbáljátok ki a Harry Potter-es kvízpartot,mert nagyon szupi ,egy csomó dolgot megtudtam belőle.Én mindig végigviszem a pályát,ami 50 kérdésből áll.
Ha ti is már végigvittétek a pályát,akkor létszi mondjátok meg mennyi pontszámotok lett?
Írjatok majd véleményt is a játékra!!!!
Előre is köszi!!!
2009. máj. 8. 19:09
2/7 A kérdező kommentje:
Beírod a google-ba ,hogy kvízpart és rámész az elsőre,ott pedig beírod ,hogy Harry Potter és ott is rámész az elsőre.
Majd mond meg Milyen volt!
Köszi!
2009. máj. 9. 09:11
3/7 anonim válasza:
Nekem már nagyon sokszor lett 50 pontos. Amúgy általában 48-49 pontos, csak az olyanokat nem szoktam tudni, hogy melyik színész kit játszott a filmben, mert a filmet utálom.
4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy mind az öt filmet láttad? Nekem először a film tetszett utána már a könyveket is elolvastam.
2009. máj. 16. 18:50
6/7 A kérdező kommentje:
És tetszett?
2009. aug. 2. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!