Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért lesz ez a Szív újtai...

Miért lesz ez a Szív újtai (Dudaktan Kalbe) végén?

Figyelt kérdés

Olyan ne olvassa tovább, akit érdekel a sorozat vége, mert itt elárulom.

Miért ez lesz a vége?

Lamia Cemillel házasodik össze és láthatóan szeretni is fogják egymást!

:(

2011. nov. 3. 16:10
 1/3 anonim válasza:
Nem tudom, de engem nagyon bosszant... :S én Lamia & Kenan párti vagyok és... ááá... Cemil... utálom... :S =/ örülnék, ha kiderülne, hogy Kenan nem magát ölte meg, hanem csak elsült a fegyver (mert ugye nem mutatják, csak halljuk, hogy a fegyver elsül, aztán csak Lamiat és Cemilt látjuk)... szóval ha lenne egy második évad, amiben Lamiának megjön az esze, annak örülnék :D de amilyen mázlink van, nem lesz így.....
2011. dec. 2. 22:17
 2/3 A kérdező kommentje:

jajj, hát én is ki voltam akadva, hogy Cemil-lel jön össze a végén, azóta már megbarátkoztam Cemillel és azóta azt lesem, mikor szeret bele Lamia Cemil-be. Mert valahogyan beleszeret majd...

az, hogy elsül a fegyver, még nem biztos, hogy megöli magán Kenan, ezért érdekes a vége, a nézők fantáziájára bízzák, mi történhetett. Ki ez, ki azt hiszi.

2011. dec. 5. 14:25
 3/3 anonim válasza:

sziasztok!

Nézzétek meg http://www.youtube.com/watch?v=osASzViSHPg&feature=related ez a rész ma lesz magyarul de a többit is folyamatosan tudjátok nézni én végignéztem az összes részt törökül és már mint amennyit megértettem belőle mostmár tiszta miért választja Cemillt nézzétek meg ti is ha nem tudjátok kivárni a végét megbánni nem fogjátok nagyon jó a sorozat megéri megnézni törökül csak az lesz vele a baj hogy nem tudjátok majd abbahagyni nekem teljes két nap volt hogy végignéztem a sorozatot de erre az éjszakám is ráment párom meg már nagyon rosszul volt szóval mindenkinek csak ajánlani tudom

2012. jan. 5. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!