Hogy tudnék rajzfilmet készíteni?
Mi szükséges hozzá?
Milyen program?
Amivel gyorsabban tudok dolgozni,mint a Movie Maker.
Azt tudom,hogy mindent külön-külön meg kell rajzolni.
Hogyan fényképezzem?
Mire/Mivel támasszam ki a fényképezőgépet,és mire/mibe helyezzem a képet,hogy ne ugráljon a kép?
Mivel színezzek?
Előre is köszi! :D
Legegyszerűbb,hogyha veszel egy fehértáblát (amire tudsz filctollal rajzolni). Mellé veszel pár színes táblafilcet és rajzolsz. A fényképezőgépet legegyszerűbb állványra állítani,de ha nincs akkor pl. könyvek és hasonló. Lényeges még a fény is... szóval egy asztali lámpát szerezz be. A program kérdéshez meg annyit,hogy a movie maker kezdésnek nagyon jó,de én az AVS video editor-t használom mert nem csak gyurma/rajz filmeket készítek,hanem rendes emberszereplős 3 perceseket is és az jó a vágásra is. Sok sikert hozzá! Én már három éve készítek ilyesmiket,annyira megszerettem,hogy már média osztályba járok és célom a filmrendezés. :D
15/l
Köszi! :D
És grat! :D
Esetleg el tudnád küldeni az egyik filmed? :)
Milyenek?
Én 14/F vok.
a másik professzionális progit itt találod:
[link] magyarországon is kapható, régebbi verziókat olcsóbban meg is lehet venni (kb 40 000 Ft) http://www.youtube.com/watch?v=PXG-abuNT_Q
itt meg találsz oktatóvideókat magyarul. Sokat segít ha van egy rajztáblát, a wacom jó márka, professzionális A/4 tábla 100 000 Ft de kisebbet sokkal olcsóbban is kapsz már akár 20 000 Ft-tól. Feltéve ha digitálisan akarsz dolgozni.
Ha a hagyományosan készített formához kívánsz ragaszkodni, akkor azt lyukasztott papírral szokták csinálni amiket alulról megvilágítanak, megrajzolsz két képet és egymásra rakod őket a harmadik papírt ráhelyezed, és a köztes pozíciót átrajzolod, aztán így tovább. Oktatásban legegyszerűbben pedig itt vehetsz részt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!