Melyik a világon legjobb horror?
Igazat adok az első válaszolónak. Az Ördögűzőt semmi sem múlja felül, annak idején amikor adták a mozikban, külön biztonsági őröket kellett bent tartani, mert az emberek sorra lettek rosszul, és ez NEM VICC!
Mellesleg a véleményem a horrorfilmekről: a '70-es és §80-as évek filmjei leginkább a gusztustalan dolgokra tettek a legtöbbet, lásd: Hullajó, A légy stb. A mai világ filmjei közül az Utolsó ördögűzés, és a [REC]; [REC] 2 kihagyhatatlan. Az utóbbi kettőt egymás utánban érdemes megnézni, különben nem fogod érteni, mi is folyik abban a bizonyos panelházban, ahol "fertőzöttek" vannak. Az első részben úgy hiszik, egy veszettség az oka mindennek, de a másodikban... Ááh, nem lövöm le a "poént", nézd meg! Nem fogsz csalódni :D
lehet mondani, hogy a Parajelenségek nem horror, de sztem az, jó, persze nem a végig parázásra, hanem az ijesztgetésre alapoz
én nem szeretem a trancsírozós filmeket (azok szerintem inkább a thrillerek)
mondjuk amin csalódtam, az a Silent Hill (nem tudom melyik része), mert egy percig se féltem rajta
DE ami tuti horror lenne, ha a Penumbra c játékból csinálnának valami filmet :D
ha azt a végig fentlévő félelmet, rettegést fent tudnák egy filmben is tartani, mikor nem megijedsz, hanem tényleg rettegsz végig, na AZ lenne a legjobb horror
Nekem ezek a kedvenceim (nem tetszés sorrendben) :
Insidious 1. (lesz 2.)
Fürész 1-7. (azt olvastam lesz 8.)
Evil Dead remake (2013)
Végsö állomás 1-5.
Paranormal Activity 1-4. (ha minden igaz lesz 5.)
Adam Chaplin
Az árva
Fűrész 1-7.
Evile Dead
Ház az erdő mélyén - The Cabin in the Woods
Az ördögűző
V/H/S
Exit Humanity
Én ezeket ajánlom ezek nekem nagyon bejöttek!És még valami, akik félnek a bohócoktól (mint jó magam) akoznak ajánlom még a Scary or Die-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!