Mi MacGyver keresztneve?
Angus MacGyver a leleményes ügynök teljes neve...
A 80 millát majd megbeszéljük hova utalhatod... :)
1.) Köszönöm. Add meg a számlaszámodat. Egyébként elhangzik ez a filmsoroztaban vagy csak a forgatókönyvben szerepel?
2.) Ezt is köszönöm. Elárulom, hogy ezt az igazolványot olvastam már valamilyen fórumon, mert nem vészesen komolyan, de már foglalkoztam a dologgal. (Gondoltam, hátha újabb variáció is felbukkan.) A választ elfogadom, a Mercedes jár!
Azért nem furcsa dramaturgia, hogy a főszereplőnek nincs keresztneve?? Attól a Peter Falk fémjelezte filmek mindig nagyon tetszettek. egyszer a MacGyvert is megnéztem. Most a gyerek nézi a Story TV-n, és Ő kérdezte meg, hogy "Ezt a bácsit még a szeretői is a vezetéknevén szólítják? Nagy szerelem lehet az!"
:) Ejnye :) Columbónak volt felesége, akit Kate Mulgrew alakított 13 részen keresztül a saját spin-off sorozatában. (A tv2-n adták is). Viszont a Mrs Columbo széria nagyon népszerűtlen volt a nézők körében, Peter Falk sem játszott benne. KATE CALLAHAN COLUMBO a neve elvileg, de ezt úgy fogjátok föl, hogy az eredeti Colubmo-sorozat nem kanonizálta (nem ismerte el) ezt az információt, tehát a Mrs Columbo című sorozat nem egy univerzumban játszódik a Columbo cíművel.
És Chewbacca-nak mi a teljes neve???
:D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!