Valakitudja annak a filmnek a címét? :
Figyelt kérdés
Melyben volt egy férfi, aki úgy utazott az időben, hogy régi cuccokat tett a szobába és elképzelte hogy múltban van. Végül meglátja jövőbeli érméjét a zsebében amit véletlenül ott felejtett és visszatér a jövőbe.2011. okt. 18. 21:17
1/5 anonim válasza:
Nem tudom sajnos, de a leírásod alapján jól hangzik , érdekelne engem is a film .
3/5 A kérdező kommentje:
Nem az teleportál ez a ember a az időben utazik
2011. okt. 22. 10:42
4/5 A kérdező kommentje:
Ha ez segít, a South park kiparodizálta ezt a filmet
(wikipédiás epizód leirás :
Úgye amikor Kártman vissza akar térni a múltba gondolat utján, (mondjuk a south parkban áramütéssel sikerült), de maga az alapötlet, hogy elképzeli, hogy a múltban van és ha elég erősen arra gondol sikerül neki.
2013. máj. 23. 17:20
5/5 A kérdező kommentje:
feltettem a kérdést a [link] -ra és ott megválaszolták:
Valahol, valamikor (Somewhere in Time). 1980-ban készült, Christopher "Superman" Reeve-vel a főszerepben.
2013. jún. 23. 02:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!