Muri Enikő vagy Kováts vera?
Figyelt kérdés
kit szeretsz jobban? xD2011. okt. 16. 19:56
1/16 anonim válasza:
Kováts Vera! Az Enikő is jó, csak őt azért nem szeretem, mert ő tovább jutott és a Katica nem.. :D
2/16 anonim válasza:
Enikő:) , Vera egyszerűen irritál
3/16 anonim válasza:
Enikő! Ő már felkészült, Vera még nyers!
4/16 anonim válasza:
Vera szimpatikusabb sokkal..:))
Enikő számomra kezd idegesítővé válni..pedig eddig bírtam mostmár valahogy nem.:D
5/16 anonim válasza:
Egyértelmű Enikő :-) Vera is jó lesz,de neki még érnie kellene...bár hangilag mind a ketten top 6-ban nálam benne vannak...Enikő fényévekkel a mezőny előtt...:D
6/16 A kérdező kommentje:
sztem is vera :D 3-3
2011. okt. 17. 15:50
7/16 anonim válasza:
Enikő volt a nagy kedvencem, de amit a legutóbbi műsorban művelt? Teljesen távol állt tőle ez a ribancos mozgás és a hangja sem jött ki annyira, mint korábban. De ez a showbiznisz
9/16 anonim válasza:
Enikő persze technikásabban énekel, de nagyon antipatikus... ellentétben Verával, aki szerintem elképesztően bájos :))
10/16 anonim válasza:
Egyértelműen Kováts Vera, Enikőt egyszerűen utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!