Soul Eater Repeat Show-ról mit lehet tudni?
Figyelt kérdés
Eddig csak endingeket és openingeket találtam, de érdekelne, hogy egyáltalán ez az anime újrafeldolgozása vagy folytatás, és hogy hol tudnám online megnézni?! :D2011. okt. 16. 11:15
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg ez csak ismétlés új openingekkel és endingekkel. Egyetlen animés hírben sem szerepel mint újonnan induló, és nem is található róla egyáltalán videó sem. Mivel már szeptember végén elindult, és általában 1-2 óra múlva már neten van az aktuális epizód, szerintem erről lehet szó.
Másrészt Repeat Show a címe, a repeat pedig ismétlést jelent, a Wikipédia pedig arról ír, hogy kiemelték, hogy új opening és ending lesz hozzá. Tehát ennyi a változás, nincs folytatás.
2/6 A kérdező kommentje:
Kár, nagyon örültem volna, ha folytatják mert az utolsó rész elég összecsapottra sikeredett..:S Azért köszönöm a választ, ennyivel is okosabb lettem.^^
2011. okt. 16. 11:49
3/6 anonim válasza:
A REPEAT SHOW-ROL SEMIT SEM TUDOK DE VISZONT LÁTAD MÁR A SOUL EATER NOT OT NEKEM BEJÖT
4/6 anonim válasza:
én úgy tudom hogy olyasmi lesz mint a Fullmetal Alchemist tehát van az anime teljesen más sztori. Az FMA brotherhoodba pedig a manga szerint haladtak tehát ugyanaz lesz a lényege az egésznek (ha lesz mert nem biztos) csak másképpen lesz megcsinálva.. Egyébként az előzőnek A Not van animében is? mert én csak mangában találtam.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem, tudtommal nincs még animében csak mangában igen ^^
Olvastam már én is, nekem nem igazán jött be, az eredeti jobb. Az eredeti Soul Eater mangát olvasom még mindig. :DD
2012. ápr. 13. 21:15
6/6 anonim válasza:
japánban már a NOT van animében is ^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!