T i hogyan értelmeztétek az Ezel c. sorozat utolsó részét?
Az 1értelműen Ezel. Több dolog miatt is:
1. Az utolsó rész elején bemondták, hogy jóval később, tehát ha valóságnak vennénk, akkor az megtörtént volna, nem pedig egy álom.
2. Jellegzetes Ezeles fejvakarás.
3. Szerintem Ezel altatót ivott ki a gyűrűből.
Amúgy meg az öreg, aki mondja, hogy a világítótorony zárva, az szerintem Ali.
De amikor a vonaton ott ültek a jó oldalon álló áldozatok, akkor Selmát kihagyták, mert ott ült Eysan és Ezel (de ő nem halt meg), előtte szerintem Kamil ült, előtte Mert, előtte Tefo, előtte meg Ramiz. A vonat másik végén meg Bahar állt. De Selma is a jó oldalon állt, mégis meghalt, de nem volt ott a vonaton. Bakiztak ezzel.
Én nemtudom Nekem Cengiz is megfordult a fejemben...habár egy tolószékben odaillőbb lett volna a dolog...
Vagy Ezel szokta ugy vakarni a fejét? Lehet tényleg...
Viszont az öreg kétlem hogy Ali lett volna,mikor elvileg Ő nevelte föl Cant,akkor nem kérdezte volna Tőle,hogy ki Ő...
Mindenesetre sokkolt az utolsó rész Nekem most volt alkalmam megnézni/most szántam el rá magam azóta hogy vége!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!