Transformers 3ban mért van más csaja a csávónak?
Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 18:17
1/4 anonim válasza:
Mert Megan Fox (az előző csaj) lenácizta Michael Bay-t (a rendező), és ez nem szerencsés, ha pályázol a filmje egyik szerepére.
2/4 anonim válasza:
Michael Bay megelégelte azt, hogy mióta Megan Fox szerepelt az első és a második részben egyre több és több bikinis felkérés jött különböző újságoktól(playboy,...,stb), és Bay bácsi megmondta, hogy neki nem kell egy pózolós p*csa.
Csak azt nem értem, hogy akkor a 3. részben miért pont egy fehérnemű modellt kért fel.
3/4 anonim válasza:
Megan Foxról írták az akkori bulvár hírek, hogy a kollégái számára nagyon nehezen elviselhető, nyafok össze-vissza, felesleges sztár alűlrjei vannak, és amint az előzző válaszoló írta, Bay-el összerúgta a port, s a stábnak elege lett.
4/4 Kecske.9000 válasza:
Én úgy hallottam, hogy Megan Fox elsütött egy zsidó viccet a forgatáson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!