Ezel tényleg meghal a végén? Már ezt is hallottam.
sztem meg pont ez a lényege
ezt akarták elérni a készítők
h mindenki más gondoljon!!!:)
ezért is nincs konkrét válasz
Hát én most teljesen kiakadtam a végén....
Amúgy én is azt hittem, hogy Cengizes a fejvakarás, de:
1, azért azt a zuhanást túlélni....
2, nem hiszem, hogy az öreg olyan gyűrűt adott volna Ezelnek, amivel tényleg megöli
3, még a legelején Eysan is a fejvakarásról ismerte fel Ömert, pontosabban az tűnt fel neki.
Bármit akartak elérni, én maradok annál, hogy Ezel életben maradt mégis valahogyan, mert az én lelkem csak akkor nyugszik meg.
Meg még valami: azt mondja a végén a kölyök: Can Ucar vagyok és az apámhoz jöttem, akkor csak Ömer Ucarhoz jött, nem pedig Cengiz Atayhoz.
Szerintem... És én ezt akarom hinni. Amúgy ezt az Uluc Bayraktart vagy kicsodát tuti leütném, így kiborítani engem....
sztem meg tök különleges vége lett
tetszett
egy egyértelmű happy end nem is illett volna ehhez a sorozathoz
az a jó h mindenki úgy fejezi be a sajét fejében ahogy szeretné
Amikor Ramiz beszél a végén, és azt mondja, hogy:
" A történtek ellenére Ezel még évekig abban a hitben élt, hogy a szerelem és az igazság diadalmaskodni fog. De boldog beteljesülés csak a mesékben létezik. Az eddig elmondottak mára régen lezárultak és ami utána következett az valójában soha nem is történt meg."
ezután jön Can és nyit neki ajtót az apja Ezel akinek csak a jellegzetes fejvakarós mozdulatát látjuk...és az öreg a végén annyit mondd, hogy:
"Mert a valódi életben a holtak nem szólnak hozzánk és a szerelem nem erősebb a bosszúnál. Ahol mi élünk ott nincsenek oly erős barátságok amelyekben minden megbocsáttatik. A valódi életben az apák és fiúk nem tudnak halált legyőzve egymásra találni. Vagy mégiscsak tudnak?"
szerintem Ezel nyit ajtót, és a méregivós rész megsem történt... de tény, hogy gondolatba ejtő vége van..
Na, igen, az öreg... Még csak jobban összezavart amit mondott. Mert ebből kifolyólag szinte semmi sem történt meg abból, ami történt:) Totál tudathasadás az egész.... :)))
Mindenesetre jó volt, én végigbőgtem az utolsó részt, de tuti nem nézek többet török sorozatot.... :)
előző vagyok.
énis végigsírtam:D de először nem is nagyon értettem, hogy akkor most mivan.. átkellett gondolnom, meditáltam egy órát mire erre jutottam:D és ebben se vagyok 100%-ig biztos:D
sztem meghalt, mert a készítők azt nyilatkozták h rengeteg pénzbe belekerült a sorozat ezért csinálták meg így hogy ne kelljen 3. évadot is csinálni. és h lehet h nem hétköznapi a befejezés, de ehhez a sorozathoz nem meglepő/szokatlan
leakarták már zárni, úgyhogy biztosan meghalt kizárva az esetleges folytatást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!